Bedrading voor uw nieuwe lampen

Elektricien Delft

Zo had een vriend van mij een groot probleem met zijn waterverwarmer. De elektrische aansluitingen bewonderden zekeringen.initely tussen Infnex en Main alter, tussen de twee grote deuren in de garage had een enorme uitstulping van stroomgebruik.

De uitstulping veroorzaakte zekeringen.

Hij dacht dat hij een nieuwe schakelaar nodig had die hem toegang zou geven tot de elektra in zijn garage.

De elektricien vertelden hem dat een stroomonderbreker het probleem voor hem zou oplossen. Zij vertelden hem over een onafhankelijke stroomonderbreker – een BX4 – met een 20A stopcontact in het plafond.

Het gat in de muur moet opnieuw bedraad worden. Het nieuwe circuit kan niet op de hoofdleiding worden geplaatst om de boiler van elektriciteit te voorzien, daarvoor is de afstand te groot.

Het zou via dit 20A stopcontact naar de 22A schakelaar moeten lopen die dicht bij het elektrische paneel is geplaatst – genoeg om de nieuwe boiler van stroom te voorzien. Het gat in de muur moet worden opgevuld met plaatmetaal en het stopcontact moet vervolgens opnieuw worden bedraad.

De enige optie is om een nieuwe BX3 aan de brouwzaal toe te voegen. Hetzelfde circuit moet een lichtsnoer hebben dat lang genoeg is om de nieuwe schakelaar te bereiken.De bedrading moet opnieuw worden aangelegd tussen de boiler en de brouwzaal.Het lichtsnoer moet naar het elektrische paneel worden geleid en vervolgens van de hoofdschakelaar naar het hoofdelektrische paneel.Dit is een grote klus.

Een zeer redelijke oplossing zou zijn om een nieuwe BX3 toe te voegen en vervolgens het elektrische paneel opnieuw te bedraden om de benodigde stroom te verkrijgen. Helaas is het elektrische paneel niet zo groot.

Aan de andere kant zou ik niet willen suggereren dat u zich zorgen hoeft te maken over een grote klus. Kijk maar eens naar mijn artikel over de installatie van een stopcontact in het plafond in uw keuken of badkamer, gecentreerd boven een elektrische boiler.

Ik gebruik mijn eigen verlichting in mijn keuken, badkamer, en wasruimte. Ik heb 4 zones die verschillende stopcontacten van stroom voorzien – een stroomonderbreker voor elk. Circuits zijn geplaatst waar ze moeten zijn en RCD bescherming is toegevoegd.

Een EZ aansluitunit werkt prima en parallelle verbindingen zijn eenvoudig. Het probleem is de maten van de draden te vinden die op deze aansluitingen passen.

Als u nog geen Panasonic64relais hebt en uw merk zich in uw huiselektronica aan het vestigen is, voeg dan gewoon iets kleins toe aan uw stroomkringen. Heb een stroomonderbreker en een paar aansluitingen op een 90amp stroomonderbreker. Voeg gewoon een 10A relais toe in lijn met de 10A schakelaar in de kamer zonder de boiler.Een 20A RCD schakelaar in de badkamer – nu kunt u meerdere 20 As mensen aansluiten.

Ik heb talrijke elektronische apparaten in mijn huis gebouwd – zoals een radiogestuurde verlichtingseenheid.

Ik heb vier 4-wegs metering breakers. Ik investeer ze elke dag als ze afbetaald zijn vanaf de eerste dag van de dienst. Het geld is allemaal geïnvesteerd in het begin en ik vertel de eigenaar van het huis dat als ze het apparaat willen houden ze er nog een keer voor moeten betalen.

U kunt doen wat ik deed – raadpleeg mijn artikel Voor meer informatie.

Maar wat als u een schakelaar in het plafond wilt installeren?

Onlangs bouwde ik een 1000 watt plafondverlichtingskit voor mijn slaapkamer. Ik heb de witte PVC bekleding over de grijze PVC gelijmd.

Ik heb toen 1/4 inch witte voorraad gebruikt om de verlichtingsarmatuur te bedekken en ervoor gezorgd dat deze een rechte hoek maakt.Ik heb toen T-verzorging toegepast op de verlichtingsarmatuur.

Ik heb 1 1/2 doos inbouwverlichting in het plafond gebruikt, alsmede een inbouwkokerverlichting in de badkamer en de hal.

Dit brengt het echte moeilijke deel om deze bedrading aan het werk te krijgen. Het is hoe je de juiste kabels krijgt om het uit het gat in de gipsplaat te trekken ergens in je kelder.

Ik hoop dat dit artikel u een paar tips heeft gegeven over de bedrading van uw nieuwe lichten. Zoals ik al zei, de informatie die ik u heb gegeven moet dienen als een gids om uw lichten te laten werken.

Veel succes met je projecten,

Of hou je heel goed vast!