Hoe kunt u uw eigen vaardigheden ontwikkelen?

Talentontwikkeling

Je talentontwikkeling is veel groter en belangrijker dan je denkt dat het is. We besteden veel tijd aan het focussen op de talenten en vaardigheden die je hebt, maar niet zo veel tijd aan het definiëren van de talenten en vaardigheden die je al hebt en had. Je hele houding en kijk op het leven zou een gebied moeten zijn dat je moet ontwikkelen. Je talenten en vaardigheden zijn een direct symptoom van je houding en kijk op het leven.

Waarden hebben een duidelijk effect op je gedrag. Uw waarden vormen uw gedrag. Wanneer je geleerd hebt je waarden te gebruiken om succes te creëren, heb je een van de grote geheimen van succes geleerd. Ik heb gezien dat wat mensen dachten dat een tegenstelling van waarden was, mensen in feite een aanwijzing gaf over hun onderliggende waarden. Bewust of onbewust zijn ze geneigd de waarden na te streven die hen enige voldoening geven, omdat ze begrijpen dat die waarden hen op een bepaald niveau gelukkig maken.

Wij hebben direct en indirect invloed op veel mensen. Geeft u de mensen om u heen de hulp en de hand die ze nodig hebben om hen in de juiste richting naar hun eigen succes te leiden? Om uw eigen vaardigheden te ontwikkelen, moet u begrijpen wat uw waarden zijn. Je kijkt waarschijnlijk om je heen naar een persoon die veel bereikt heeft, zijn het de mensen die je bewondert, of mislukkingen. Het antwoord is de persoon die succesvol is in wat het ook is dat hij doet. Zij weten wat hun waarden zijn, en kunnen een manier vinden om die waarden te vervullen, zonder van iemand anders te verwachten dat hij ze vervult. Ze hebben vaak plezier in wat ze doen omdat het hen voldoening geeft.

Je talenten en vaardigheden zullen je in het begin dus gemakkelijk afgaan, maar het is je mentale levenshouding die je op weg helpt naar succes. Het kan de hoogte zijn die je wilt bereiken, het kan gewoon een betere baan zijn of een beter leven thuis, maar de manier waarop je tegen de dingen aankijkt en je algehele levenshouding zullen een groot effect hebben op wat je bereikt en hoe succesvol je bent. Een positieve houding zal je persoonlijke ontwikkeling bevorderen, maar een negatieve houding zal je ontwikkeling zeker belemmeren.

“Je moet vandaag beginnen. Je kunt niet morgen van gisteren doen.”

ga er nu in en lees verder.

Oké, het zit zo, als je ook maar iets in je leven wilt veranderen, moet je vandaag beginnen.

Pak de stier bij de hoorns en neem hem in bezit. Word de man die de leiding heeft, niet een of andere tiener onruststoker, maar de man die zijn eigen succes maakt. Omarm wat je hebt en grijp de kans die het je biedt, want er is niemand anders in jouw positie en die zal er ook nooit zijn.

Bent u bereid een generalist te zijn en te leren hoe u op verschillende manieren met verschillende mensen omgaat? Bent u bereid om nieuwe vaardigheden te leren en met nieuwe mensen om te gaan? Bent u bereid om nieuwe manieren te leren om met mensen om te gaan die u misschien niet zo aardig vindt?

Het gaat er niet om dat je een soort leider bent, of dat anderen je aardig vinden, maar het gaat erom dat je het juweel in jezelf kunt behouden, dat je ervaring opdoet en in goud verandert, waardoor je verzekerd bent van sterrendom.

Beheer uw Nobody vaardigheden; cultiveer ze en help anderen uw verdiensten in te zien zichzelf te bewijzen en of het als leider of gewoon iemand te zijn waar u een bepaald aspect van uzelf in helpt groeien. Ticket naar onbeperkt succes!

Is het voor jou duidelijk dat je als leider of als ‘iemand’ iets te bieden hebt aan anderen? Zie je jezelf als het probleem; zie je jezelf als de oplossing; is je kijk op jezelf in een positie waarin je het probleem niet veroorzaakt? Dit betekent dat je meer macht hebt of is je houding meer in lijn met eerlijkheid en het bereiken van de voor de hand liggende oplossingen; gaat het je genoeg aan om kansen te vinden in grotere 240 ton motoren?

(Denk aan alle arbeidswetten die je waarschijnlijk te serieus zou nemen)

Zou het kunnen dat deze tijden betekenen dat je je eigenlijk veilig voelt? Gaat uw houding de betrouwbare economie trotseren u vooruit helpen als u de lange adem blijft houden om helemaal de man in uw eigen zaak te zijn? Maakt dat het aanvaardbaar? Denk je dat het niet erg is om je op je werk te blijven concentreren en je te verwonderen over de natuurlijke beloningen?

Lees meer

Business Coach